fb pixel

onze gepassioneerde boeren zorgen met liefde voor hun eenden

Wij willen met DuckDelivered.nl zoveel mogelijk mensen laten genieten van de smaak en veelzijdigheid van eend. Wij zijn trots op onze (h)eerlijke kwaliteitsproducten. DuckDelivered.nl gebruikt uitsluitend Veluwse eenden. Een Nederlands product, mals, rijk aan Omega3 vetten en geweldig van smaak. We vertellen graag meer over onze eend en ons productieproces.

ruimte om vrij te kunnen bewegen

Onze eenden groeien op in ruime en lichte diervriendelijke stallen, leven op stro en worden verzorgd door zeer deskundige, gepassioneerde boeren. De dieren hebben de gehele dag beschikking over vers water en voer. De voeding bestaat voor een belangrijk deel uit graan en is volledig plantaardig. Detail hierbij is dat het stro voor de stallen wordt gehaald uit de aangrenzende Flevopolder. De eenden zijn vrij van medicijnen en antibiotica.

Totaal gecontroleerde productie

De Veluwse Eend van DuckDelivered.nl wordt geproduceerd door Tomassen Duck-To B.V. uit Ermelo. Zij hebben zich in de loop der jaren toegelegd op de productie van eenden voor de gastronomie. De totale, hoogwaardige productieketen is in eigen beheer en zorgt voor de hoge kwaliteit. Dit betekent onder andere dat van elke Veluwse Eend de afkomst en de productieomstandigheden volledig bekend zijn. De dieren krijgen gecontroleerd voedsel dat speciaal voor de Veluwse Eend wordt geproduceerd. Als de dieren slachtrijp zijn worden ze in de eigen slachterij verwerkt. Deze moderne slachterij voldoet aan de eisen die worden gesteld volgens HACCP-BRC & IFS certificeringen.

Kwaliteit & duurzaamheid

De strenge naleving van de (NVWA) regelgevingen, leveranciersselectie, constante productcontrole alsmede het verwerken van producten door eigen vakspecialisten, zijn voor jou de waarborg voor constante kwaliteit. Lekkere producten die je in een korte tijd kunt bereiden en serveren en een waardevolle bijdrage leveren aan creatieve menusuggesties.