fb pixel

duckdelivered.nl bezorgt het eendenvlees rechtstreeks
van de boer tot aan jouw voordeur

Genieten van heerlijke eend was met DuckDelivered.nl nog nooit zo eenvoudig. Kies, bestel en zet binnen een handomdraai een smaakvol gerecht op tafel. We nemen je graag mee in het bestelproces zodat je precies weet hoe DuckDelivered.nl werkt. Heb je een andere vraag? Neem dan contact op via ons contactformulier.

1. Kies je eend

Assortiment

We hebben een overzichtelijk assortiment van 10 speciaal geselecteerde kwaliteitsproducten zoals eendenborstfilet, eendenburger, hele eend en eendenbout.

Bestellen

Er geldt een minimum bestelbedrag van €20,- excl. verzendkosten. Probeer daarom vooruit te denken en zoveel mogelijk producten tegelijk te bestellen. Bij een bestelling boven de €75,- zijn de bezorgkosten gratis.

Bestellingen Bezorgkosten
Bestelbedrag tussen de €20,- en €54,99 €8,95
Bestelbedrag tussen de €55,- en €74,99 €5,50
Bestelbedrag vanaf de €75,- Gratis verzending

 

2. Selecteer je bezorgmoment

Bezorgtijd

Wanneer je de bestelling voor 12:00 afrond, streven wij er naar om de bestelling binnen 72 uur af te leveren. De bestelling wordt verwerkt door de foodexperts van Vers & Fijn. Zij zijn gespecialiseerd in de distributie van diepvriesproducten. Vers & Fijn zorgt uiteindelijk dat het pakket bij jou wordt bezorgd. Vers & Fijn bezorgd met auto’s voorzien van een koel- en diepvries compartiment. Dit betekent dat de koelketen niet onderbroken wordt en dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Bezorgdatum

Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke dag je de bezorging zou willen ontvangen. Er wordt alleen bezorgd tijdens werkdagen. Mocht er iets met je bestelling aan de hand zijn, dan neemt sales support van bezorgdienst Vers & Fijn contact met je op.

3. gekoeld thuisbezorgd

Bezorging

Het is een voorwaarde dat er iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Je ontvangt de verwachte levertijd op WhatsApp via Vers & Fijn. Er wordt niet geleverd aan buren. Als we het product niet kunnen afleveren, moet het vanwege de voedselveiligheid retour worden genomen. Er kan dan helaas geen reclamatie van de bestelling worden gedaan. Maar zeg nou zelf, de bezorging van jouw heerlijke eend wil je toch niet missen?